Βαθμολογία

Ανατροπή στην ομίχλη

Μπορεί το πρωί της Κυριακής η ομίχλη να έκανε αισθητή την παρουσία της στα χωριά των Φαρσάλων, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγίου Γεωργίου να παίξουν και να πετύχουν συνολικά εφτά γκολ σε ένα παιχνίδι, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, που κέρδισαν με σκορ 4-3.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, μιας και ο Γούσιας, είπε δύο φορές όχι στην προσπάθεια του Ζέικου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τελικά αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ, όταν στο 13ο λεπτό ο Κουκούτης κατάφερε να κερδίσει τον Αγγελόπουλο και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, όταν στο 28’ πέτυχε το 0-2, μετά από μπαλιά του Τσιτσικλή. Η Ζωοδόχος Πηγή, κατάφερε να αντιδράσει στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπανιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγίου Γεωργίου και μείωσε σε 1-2.

Ο Άγιος Γεώργιος, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, δύο λεπτά αργότερα, με τον Καραχάλιο, να διαμορφώνει το 1-3, για να μειώσουν εκ νέου οι γηπεδούχοι, με τον Ζέικο, λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ενώ στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και η Ζωοδόχος Πηγή κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Δημητρόπουλος με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-3. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πόσο ήθελαν αυτό το παιχνίδι.

Τελικά, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Αποστολίδη να κάνει το 4-3, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη των εκλιπόντων κ.κ. Τόμπορη και Τουρλακόπουλου.

Ζωοδόχος Πηγή(Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελόπουλος, Ντιβανίδης, Φαράσαλης, Χριστοδουλόπουλος, Μπανιάς(78’ Τσάρας Θ.), Λιτσόπουλος, Αποστολίδης, Τσιάμης, Ζιάρκας, Δημητρόπουλος, Ζέικος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων(Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Καρνάβας(46’ Βασιλόπουλος), Καραλόπουλος Σ., Παπαδημητρίου, Παπαμιχαήλ, Καραχάλιας, Καραλόπουλος Κ., Τσάτσος, Μαμαλούδης(56’ Γάλλος), Κουκούτης(69’ Τατσιάρης), Τσιτσικλής.