Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι και ξεφεύγει η Ανάβρα

Νίκη με σκορ 3-1, κατάφερε να πάρει η Προοδευτική Ανάβρας, απέναντι στην Λάρισα 2012, στο ντέρμπι κορυφής του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού Λάρισας.

Η ομάδα της Ανάβρας, μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό, όταν ο Τριανταφύλλου, με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Κούρτη και να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πράγμα που αποδείχτηκε με το δεύτερο γκολ, που προήλθε από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων και κάπως έτσι έγινε το 2-0.

Η Λάρισα 2012, προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μείωσε πρόσκαιρα με τον Γεωργίου, που στο 67’ με ανάποδο ψαλίδι κατάφερε να κερδίσει τον Τζικόπουλο και να μειώσει σε 2-1 για την ομάδα του. Τελικά, η Ανάβρα κατάφερε να εδραιώσει την νίκη της στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Γάκης κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την ομάδα του, που παραμένει πρώτη στην βαθμολογία.

Προοδευτική Ανάβρας(Κώστας Κουτσούκης): Τζικόπουλος, Καραφίλλι, Καρακώστας, Μπουζώνας, Χαϊδούλης(70’ Μπάτσικας), Τριανταφύλλου, Κατσώλης, Γάκης, Γκιόσι, Μπελιάς, Σχοινάς(86’ Μαλλιάρας).  

Λάρισα 2012(Αποστόλης Κορομηλάς): Κούρτης, Γεωργίου, Κιτσόπουλος, Φλώρος Π., Φλώρος Παντ., Αγγελόπουλος(65’ Φλώρος Ν.), Κίτσος, Κίτσας(15. Γαλάρας λ.τ.), Στρατής(60’ Σκέντζας), Μάντζας, Γκόλτσος.