Βαθμολογία

Νίκη και σταθερή πορεία για το Αρμένιο

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει η Δόξα Αρμενίου, που επικράτησε του Μέγα Αλεξάνδρου Χαλκιάδων, για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι που έγινε, ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά το σκορ να παραμένει στο μηδέν, μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, με τον Παπαδημητρίου να γράφει το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της συνάντησης.

Τέλος, να σημειωθεί, πως η ομάδα των Χαλκιάδων, έχει παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρεί πως εσφαλμένα δεν της δόθηκε πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ρενάτο, Γκόντας, Ντίνας, Δάλλας, Ρουμπιές, Γκέκας, Παπαδημητρίου(85’ Μπανταγκιώμης), Πρασσάς(80’ Ηλίας), Χότζα, Καραμποτάκης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Ρωμάνης, Κυριάκου, Χάμος, Μαμάτσας, Μητσόπουλος, Κουτσικόπουλος Χ.(80’ Μαργαριτόπουλος), Νασιούλας, Κουτσικόπουλος Αχ.(65’ Αποστολίδης), Καλλιώρας, Αρβανιτοζήσης.