Βαθμολογία

Συνέχισαν με επιτυχία στην νέα χρονιά οι Λύκοι

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους, στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ οι Λύκοι, καθώς επικράτησαν με σκορ 2-0 της Ομόνοιας, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» και συνέχισαν έτσι την πορεία τους προς την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία που είχαν, όταν στο 30ο λεπτό ο Δάλλας, με σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει το ίδιο, μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τις δύο ομάδες να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, που σίγουρα δυσκόλεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές. Οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν μάλιστα και πέναλτι, στο 60’, το οποίο όμως έμεινε ανεκμετάλλευτο καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Τελικά, στο 66’ οι Λύκοι, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και έτσι να θέσουν γερά θεμέλια για την νίκη. Συγκεκριμένα, ο Χατζηαντωνίου, ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Ομόνοιας, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και να γίνεται έτσι το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

ΑΕ Λύκων(Θανάσης Καλαμάς-Λευτέρης Λελέδης): Κακαρδάκης, Χατζηαντωνίου, Τζήκας Γ., Μήτρος, Τζούμπικας(58’ Τζέτζικας),Τσιλιλής, Ντριβαλάς, Κωσταρέλος(88’ Πιστάνης), Γρίβας, Δάλλας, Τζήκας Π.(79’ Πατέρας)