Βαθμολογία

Ισόπαλοι Βουκεφάλας και Συκέα

Ισόπαλη με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βουκεφάλα και Συκέα, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι ο Βουκεφάλας, έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο, όταν στο 29ο λεπτό, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παπαζήσης, για εκτός φάσης χτύπημα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Στο 42ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι, που είχαν την αριθμητική υπεροχή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Παλάσκας, επιχείρησε μια σέντρα σουτ και ο Συγκούνας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βουκεφάλας έδειξε αποφασισμένος να πετύχει κάποιο τέρμα και έχασε κάποιες ευκαιρίες. Στο 59’ ο Μπατζιανούλης έκανε ένα σουτ, αλλά απέκρουσε ο Ξεσφύγγης. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 63ο λεπτό, με αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτση, που έκανε το 1-1.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς δέκα λεπτά αργότερα, ο Λέτσιος έδωσε στον Καραλή και αυτός αφού πρώτα κοντρόλαρε την μπάλα, στην συνέχεια με πολύ όμορφο σουτ έκανε το 1-2. Τελικά, ο Βουκεφάλας απάντησε στο 80’ όταν ο Γκρέτσης έβγαλε στον Χαρούλη, αυτός στον Μπατζιανούλη και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Βουκεφάλας θα μπορούσε να πάρει και την νίκη, αλλά το σουτ που έκανε ο Γκρέτσης, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Βουκεφάλας: Παπαζήσης, Νεράτζης Κ.(33’ Μπατζιώλας), Πανέτσος(90’+2’ Λαζάρου), Συγκούνας, Παλάσκας, Κυριάκος(79’ Γκρέτσης), Νεράτζης Γ., Νάτσης, Μπατζιανούλης, Χαρούλης, Γεωργαντζιάς.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Ντόκος, Κουλιούμπας, Βασιλόπουλος, Λάζος, Παλάσκας, Τάχατος(16’ Καρατζιώλης Χ. λ.τ., 61’ Καραλής), Παληγιάννης, Λέτσιος, Καρέλας(68’ Καρατζιώλης Λ.), Ζιώζιας.