Βαθμολογία

Πέρασαν από τα Φάρσαλα τα Βούναινα

Με νίκη 0-2, τα Βούναινα κατάφεραν να περάσουν μέσα από την έδρα της Αναγέννησης Φαρσάλων και να σκαρφαλώσουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό, με τον Σάλτα, που με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο, στο 55ο λεπτό δέχτηκε κι ένα δεύτερο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Συγκεκριμένα, σε μια κόντρα της μπάλας, ο Μερτζανίδης έκανε ένα σουτ και παρά το ότι ο Γκατζάνας απέκρουσε την μπάλα αρχικά, αυτήν κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι έγινε το 0-2.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες, όταν στο 57’ σουτ του Θεοχάρη Απ., χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ έχασαν και πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Ζαγγανάς, εκτέλεσε ο Ανδρεόπουλος, αλλά ο Καραποστόλης απέκρουσε.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζάνας, Τσιάμπας, Παλαμίδας, Μπόγκας, Τριανταφύλλου(70’ Περιττογιάννης), Κουτσικόπουλος, Θεοχάρης Απ., Βότσης, Ανδρεόπουλος, Θεοάρης Ι.(46’ Χριστοδούλου), Ζαγγανάς.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσιανίκας, Παπακώστας, Παλάσκας, Ευαγγέλου, Γκρίμπας(87’ Αγγλόπουλος), Σάλτας, Τσαπράζης Στ., Τσιφλίζογλου(75’ Τικταπανίδης), Τσαπράζης Κ.(85’ Παπαδόπουλος), Μερτζανίδης.