Βαθμολογία

Συνεχίζουν και στο νέο έτος οι Άγιοι Ανάργυροι

Συνεχίζουν από ότι φαίνεται και στο 2014 το σερί νικών τους οι Άγιοι Ανάργυροι, που κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο το Λαρισαϊκού, τον οποίον και κέρδισαν με σκορ 4-0.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Σκύφτα, ήταν καταιγιστικό και εκμεταλλευόμενο τα λάθη της άμυνας του Λαρισαϊκού, κατάφερε να φτάσει στην ευρεία αυτήν νίκη και να συνεχίσει να ηγείται στην βαθμολογία της Α1’ ΕΠΣΛ.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Τσιλούλης, με σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ο Αμαρλαριώτης, που δέκα λεπτά αργότερα, έκανε το 2-0. Στο 36’ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, πέτυχε κι άλλο γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Ατρόμητο να «σβήνει» τις μηχανές, θέλοντας να κρατήσει δυνάμεις και το μόνο που έκανε, ήταν να φτάσει και σε ένα τέταρτο τέρμα, στο 79ο λεπτό, με τον Βασίλη Φούντα, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπολος, Χατζηλιάδης(77’ Μαϊμουλιώτης), Κοττάκος, Ιλιάζι, Πλιάγκας, Τσιλούλης(55’ Γαδιτσάκης), Αμαρλαριώτης, Βενέτης, Σαλγκάμης, Τάσιος(63’ Σκαπέρδας), Φούντας.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Συράκης, Θεοχαρίδης, Ζάχος(46’ Κουρούκας λ.τ.), Τσιμπουκλής, Χύσα, Καρβουνιάρης(55’ Γενητσεφτσής λ.τ.), Πασχάλης, Παπαγιαννόπουλος, Γκιουρσάνης, Γιώργης(70’ Κατσούλης).