Βαθμολογία

Χορταστικό θέαμα στο Δαμάσι

Νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει ο Δαμασιακός, απέναντι στον Τοξότη και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, αν και έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν στην συνέχεια να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, ενώ έχασαν και αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, όταν ο Ρίζος με πλασέ έκανε το 0-1, αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Δαμασιακού. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι συγκεντρώθηκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να βγαίνουν μπροστά κυνηγώντας το γκολ. Στο 8’ ο Λόλας έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μπρούτσος απέκρουσε, ένα λεπτό ο Μπουνές με σουτ σημάδεψε τον τερματοφύλακα του Τοξότη, ενώ στο 11’ σουτ του Τσιάλτα κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών.

Στο 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στην ισοφάριση, όταν ο Λόλας με ατομική προσπάθεια δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-1. Στην συνέχεια, είκοσι λεπτά αργότερα, ο Τσιάλτας έπιασε μια κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ ένα λεπτό πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους ο Λόλας έδωσε στον Μπουνε, το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δαμασιακός έχασε κλασική ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν στο 63’ ο Μπουκουβάλας έβγαλε μια σέντρα για τον Λόλα, αλλά αυτός σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 74’ ο Μπρούτσος, εξουδετέρωσε σουτ του Μουσιάρη.

Στο 76’ ο Τοξότης, έχασε κι αυτός μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ρίζος, βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε το γκολ για την ομάδα του Δαμασιακού, όταν ο Λόλας, έβγαλε μια σέντρα και ο Μπουνές με προβολή έκανε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη της συνάντησης.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Απ.(72’ Νάκας), Καλέσης Αχ.(88’ Λέτσιος Γ.), Πρατσίλας, Καρακάνος, Τσιάλτας Θ., Μουσιάρης, Μπακαΐμης, Μπουκουβάλας(90’ Δούκας), Λόλας, Μπουνές.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσανάς, Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Κουδουμάκης(46’ Μαύρος), Ρίζος(80’ Πεζής), Μπαλογιάννης, Μαγκούτας(82’ Κίτσιος).