Βαθμολογία

Παράταση στην αγωνία για τον Σουμάχερ

Τον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του εξακολουθεί να δίνει ο Μίχαελ Σουμάχερ, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή, κάνοντας σκι, στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.

Σύγχυση πάντως επικρατεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, καθώς φίλος του δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky ότι τον επισκέφθηκε κι ενημερώθηκε από έναν χειρουργό, ο οποίος του τόνισε ότι "η ζωή του γερμανού πρώην πρωταθλητή οδηγού της Φόρμουλα 1 δεν διατρέχει κίνδυνο".

Λίγο αργότερα όμως ήρθε η ανακοίνωση της εκπροσώπου της οικογένειας του Σουμάχερ, η οποία σημείωνε: "Κάθε πληροφορία η οποία δεν προέρχεται από τους θεράποντες ιατρούς ή κάποιον εκπρόσωπο του πρέπει να αντιμετωπίζεται ως απλώς μια φημολογία".

"Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία", αναφέρει η Σαμπίνε Κεμ, σε ανακοίνωσή της.

Αγωνία όμως επικρατεί και γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο θρύλος της Formula 1. Φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσει η κάμερα, την οποία φέρεται να είχε τοποθετήσει στο κράνος του ο επτάκις Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν η κάμερα που υπήρχε πάνω στο κράνος του Γερμανού είχε τεθεί σε λειτουργία.

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ πάντως σημείωσε ότι η "κάμερα την οποία έφερε το κράνος του γερμανού πρωταθλητή, παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές" που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: antenna.gr