Βαθμολογία

«Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ»

Λιτή κι απέριττη ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ την Πρωτοχρονιά. Η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, δήλωσε έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο πρώην πιλότος της Formula 1 νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα, πως «… η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Εξετάστηκε το βράδυ και το πρωί, αλλά δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή στην υγεία του».

Οι γιατροί δεν έκριναν σκόπιμο να προχωρήσουν οι ίδιοι σε νέα ενημέρωση του Τύπου, αφού δεν υπήρξε κάποια ουσιαστικά εξέλιξη. «Τα καλά νέα είναι ότι δεν νιώσαμε απαραίτητο να γίνει συνέντευξη Τύπου καθώς δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές. Αυτό είναι θετικό, αλλά μόνο για την ώρα. Ο τραυματισμός του Μίχαελ είναι σοβαρός και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι ακόμη πολύ νωρίς», ανέφερε η μάνατζερ του 45χρονου Γερμανού.

Ο «Σούμι» παραμένει σε τεχνητό κώμα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του. Πάντως δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, με τους γιατρούς να κάνουν προγνώσεις για την έκβαση της μάχης που δίνει και να εκτιμούν την κατάστασή του ώρα με την ώρα.