Βαθμολογία

A1’ EΠΣΛ: Άγιοι Ανάργυροι και Δαμασιακός έχουν κλέψει την παράσταση

Αναμφισβήτητα, δύο είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τα βλέμματα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Ο λόγος φυσικά, για τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και τον Δαμασιακό, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση κι έχει έναν βαθμό λιγότερο

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από την μία, οι Άγιοι Ανάργυροι, έχουν όλα τα στοιχεία μιας ομάδας που θα μπορούσε να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς διαθέτουν παίκτες ποιότητας σε όλες τις γραμμές τους, ενώ ταυτόχρονα στο δυναμικό τους έχουν και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας που ακούει στο όνομα Βασίλης Φούντας και από ότι φαίνεται φέτος είναι σε μεγάλη φόρμα.

Από την άλλη, ο Δαμασιακός, είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, καθώς σε κάθε παιχνίδι πετυχαίνει πολλά γκολ, ενώ παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο. Επίσης, να αναφερθεί ότι και η συγκεκριμένη ομάδα έχει τον «κανονιέρη» της, τον Κώστα Μπουκουβάλα, που με 18 γκολ βρίσκεται τρία μόλις τέρματα πίσω από τον Φούντα και η μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, η νεοφώτιστη Αστραπή Νέας Πολιτείας, έχει δώσει μέχρι στιγμής το στίγμα της στην κατηγορία, έχοντας ένα καλοδουλεμένο σύνολο, στο οποίο προστέθηκε με κάθε επιτυχία η εμπειρία του Μίμη Τσακμακίδη, με αποτέλεσμα η ομάδα να φιγουράρει στην τρίτη θέση.

Η Δάφνη Γλαύκης έχει δείξει κι αυτήν καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Δανιλούλη να προσπαθεί για ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Βουκεφάλας φέτος, ξεκίνησε έχοντας συμπεριλάβει στις τάξεις του αρκετά δυνατά ονόματα, ωστόσο η αρχή δεν ήταν η ιδανική, με κάποια άσχημα αποτελέσματα, πράγμα που η ομάδα όμως ξεπέρασε εύκολα και κατάφερε να ανακάμψει και να δείξει το τι πραγματικά αξίζει στην συνέχεια.

Η Ραχούλα, αν και νεοφώτιστη φέτος στην κατηγορία έδειξε ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να κοντραριστεί με τις υπόλοιπες ομάδες στις πρώτες θέσεις και βρίσκεται πλέον στους 29 βαθμούς ευελπιστώντας πάντα για κάτι καλύτερο, αλλά έχοντας στόχο και το καλό ποδόσφαιρο.

Συκέα και Δολιχιακός, έχουν κάνει φέτος καλή πορεία στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Δολίχης να έχει ως παρακαταθήκη την περσινή της πορεία, ενώ η Συκέα έδειξε ότι αν και νεοφώτιστη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο Τοξότης, έχοντας κάνει μια καλή πορεία και ένα εκπληκτικό σερί νικών, κάποια στιγμή έκανε μια καμπή, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στην βαθμολογία, ωστόσο από ότι φαίνεται τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να επανακάμπτει και δεν είναι αργά για να φτάσει και πάλι στις πρώτες θέσεις.

Η Αμυγδαλέα και τα Βούναινα, προσπαθούν φέτος να παραμείνουν στην κατηγορία κι από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τα παν καλά, καθώς μοιράζονται από 22 βαθμούς και βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας.

Ο Κίσσαβος Συκουρίου, αν και ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα έχοντας ένα σερί νικών, στην συνέχεια κάπου έχασε τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει σχετικά στην βαθμολογία και να βρίσκεται πλέον στους 20 βαθμούς και την δωδέκατη θέση.

Ο Ροδιακός, που πέρυσι στον δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού και έσωσε την κατηγορίας, φέτος φαίνεται πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα παραμείνει σχετικά άνετα, αφού μέχρι στιγμής έχει 18 βαθμούς.

Η Νέα Νίκη Νίκης, βρίσκεται σε περιπέτειες, όπως επίσης και η Αναγέννηση Φαρσάλων, καθώς βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και αναζητούν απεγνωσμένα βαθμούς ώστε να αποβάλλουν το άγχος που θα αυξάνεται όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του.

Τέλος, τα πράματα είναι δύσκολα όσον αφορά την Δήμητρα Αγιάς και τον Λαρισαϊκό που έχουν χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή και πρέπει στον δεύτερο γύρο να παρουσιάσουν εικόνα αντιστρόφως ανάλογη από αυτήν του πρώτου, εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Εμείς, ως athleticlarissa, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και τους παράγοντες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και υπομονή.