Βαθμολογία

Χορταστικό παιχνίδι στο Αχίλλειο

Εφτά γκολ συνολικά, σημειώθηκαν στο παιχνίδι που έγινε στο Αχίλλειο, ανάμεσα στον Πρωτέα και την Προοδευτική Ανάβρας, με τους φιλοξενούμενους, να παίρνουν τελικά την νίκη, που τους διατήρησε στην πρώτη θέση, με σκορ 3-4.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο στο 5’ ο Λιλολάρι έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Ανάβρας, πέντε λεπτά αργότερα, με τον Μπελιά που έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μπουν και μπροστά στο σκορ, όταν στο 20’ ο  Καραφίλι, έκανε το 1-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να εδραιώσου την νίκη τους, με δύο γκολ, των Σχοινά και Καραφίλι, που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, στο 1-4. Στο 65’ οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιλολάρι σε 2-4, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και χατ τρικ, αφού διαμόρφωσε το τελικό 3-4 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Πρωτέας Αχιλλείου(Περικλής Τσεκούρας): Κυλιργιώτης, Κατέβας, Σαμαρτζής, Μπατζούρας, Τσεκούρας, Λιλολάρι, Γαλάνης(46’ Κοτέλης), Κουτσογιώργος, Νικολακούλης, Καραμήτρας(30’ Χρηστάκος), Αραμπατζής.

Προοδευτική Ανάβρας(Κώστας Κουτσούκης): Γιαννακούλης, Χαϊδούλης, Λόλης(15’ Κουρούκας λ.τ.), Τριανταφύλλου, Γιαννουλέας(55’ Καλόγηρος λ.τ., 75’ Παπαϊωάννου λ.τ.), Γάκης, Γκιόσι, Κατσιούλης, Σχοινάς, Μπελιάς, Καραφίλι.