Βαθμολογία

Νίκη για τις νεανίδες στο φινάλε!

Νίκη με 3-1 σετ για τις νεάνιδες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ όπου στο αναβληθέν παιχνίδι του 2ου ομίλου κέρδισε την πρωτοπόρο ΕΑΛ και ισοβάθμησε στην 1η θέση με την ΕΑΛ και τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 12 βαθμούς. Την πρόκριση 'όμως στο final four  πήρε η ΕΑΛ με καλύτερη διαφορά σετ! 

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίχτηκε ωραίο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες πάνω στο φιλέ και  εντυπωσιακές άμυνες! Για την ομάδα τώρα της Ελασσόνας μένει η πικρία του αποκλεισμού αφού σίγουρα αγωνίστηκε πολύ δυναμικά σε όλο το πρωτάθλημα, κέρδισε και τα Τρίκαλα και την ΕΑΛ εντός έδρας, αλλά η αδικία του συστήματος διεξαγωγής, δεν έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το θετικό όμως, είναι ότι στην Ελασσόνα γίνεται καλή δουλειά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και όλα τα τμήματά του Συλλόγου παρουσιάζουν ωραίο Βόλει και σίγουρα έρχονται και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Κατσαρέ, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ.Λιμπερο/Μπελαή, Παπακώστα, Κόμη, Γκαραβέλη.

3-0 Οι Κορασίδες!

Με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισαν οι κορασίδες τον Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ και πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, όπου σε τέσσερις αγώνες έχουν 3 νίκες! Το χαρακτηριστικό του τμήματος είναι ότι απαρτίζεται από μικρές ηλικιακά αθλήτριες, οι οποίες «εφοδιάζονται» με τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες, αφού για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι στην ίδια κατηγορία! Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά των ομάδων ήταν μεγάλη και έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες.

Τα σετ: 25-7, 25-13, 25-9.

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ.,  Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου,Μπελαή, Γκαραβέλη, Κόμη, Πίγκα, Λανάρη, Γκόρη.

3-0 και τον Γ.Σ. Βόλου η Ελασσόνα

Αήττητη συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, αφού στην 3η αγωνιστική, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση με 3-0 σετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, μέσα στο Βόλο και συνεχίζει να προπορεύεται στον 7ο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Ο αγώνας ήταν ένας συνεχής μονόλογος για την Ελασσόνα, αφού η διαφορά των ομάδων ήταν μεγάλη, έτσι η δυναμικότητα του αντιπάλου, έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και οι 5 κορασίδες - Παπαιωάννου, Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, και Μπελαή-μάλιστα στο 3ο σετ ξεκίνησαν και ως βασικές, με αποτέλεσμα να χαθεί για λίγο και ο ρυθμός της ομάδας, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα, επανήλθε και η Ελασσόνα πρόσθεσε πολύ εύκολα άλλους τρεις βαθμούς. Απούσες οι Κασσελούρη και Παπακώστα τις οποίες αναπλήρωσαν ικανοποιητικά οι κορασίδες Γκαραβέλη και Παπαιωάννου!

Τα σετ: 25-16, 25-9, 25-10.

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Δίρβα, Γκαραβέλη,Τζιούργκανου, Ζιάκου (λ)/Παναγιώτου, Μπελαή, Πλιάκα.