Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το ματς Αμυγδαλέα – Βουκεφάλας

Ο χρυσός σκόρερ του Βουκεφάλα Αλέξανδρος Μπατζιανούλης

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και στην Αμυγδαλέα και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Βουκεφάλα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 0-1, με σκόρερ τον επιθετικό Αλέξανδρο Μπατζιανούλη.

«Αξίζαμε τη νίκη…»

Ο «χρυσός σκόρερ Αλέξανδρος Μπατζιανούλης μετά το τέλος του ματς σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr τόνισε: «Θεωρώ πως η νίκη μας άξιζε σύμφωνα με το παιχνίδι που παίξαμε. Στην αρχή του αγώνα είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι, πιστεύω πως αυτό οφείλεται κατά έναν πολύ σημαντικό λόγο στην απουσία του προπονητή που έχουμε αφού έφυγε πριν λίγες μέρες ο κ. Κυζιρίδης και την θέση του αναπλήρωνε υπηρεσιακός τεχνικός. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις μας δεν γίνονται πλέον στη Λάρισα αλλά στο Μελισσοχώρι.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ανεβήκαμε αγωνιστικά με κάποιες αλλαγές που έγιναν, πιστεύω πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο από εμένα και τον Χαρούλη. Παρόλα αυτά όμως το ένα και μοναδικό γκολ που σημείωσα έκρινε την αναμέτρηση. Οι στόχοι της ομάδας να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Η διαιτησία μας αδίκησε»

Ο τεχνικός της Δόξα Αμυγδαλέας κ. Ηλίας Αρβανίτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Η ομάδα μας ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, δεν της δόθηκε το πρώτο πέναλτι στο 36’ με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσει γκολ ο αντίπαλος.

Τα παιδιά έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, κυνήγησαν όλες τις φάσεις και θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» το παιχνίδι. Μετά το γκολ στην επανάληψη οι παίκτες μου δεν ήταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο μέρος, άφησαν χώρους στους αντιπάλους, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, ακόμη και με το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 90’. Εμείς προχωράμε και πιστεύω πως θα φθάσουμε εκεί που μας αξίζει».

«Παίξαμε καλύτερα»

Ο παίκτης της Δόξας Αμυγδαλέας Βασίλης Καψούρης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, φτάναμε εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου, χάσαμε τουλάχιστον 2-3 καλές ευκαιρίες που ήταν σίγουρα γκολ με κορύφωμα το 36’, όπου τρίπλαρα εγώ και με σταμάτησε εμφανώς με το χέρι του ο αντίπαλος μέσα στην μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη, ήταν μέτριο το ματς, έπεσε ο ρυθμός, δεχθήκαμε το γκολ σε μια αδράνεια της άμυνας. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, ακόμη και με το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 90’. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή με αξιοπρέπεια…».

Ο παρατηρητής του αγώνα κ. Δημήτρης Αντωνίου, είπε τη γνώμη του στην συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη σχετικά με την εικόνα του αγώνα.