Βαθμολογία

Ατρόμητοι παν για άνοδο οι Άγιοι Ανάργυροι

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, αυτήν την φορά απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου, τον οποίο και κέρδισε μέσα στην έδρα του με σκορ 1-3 και πήρε έτσι τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μιας και βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία, στο τέλος του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν άφησαν λεπτό να πάει χαμένο και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ από το 11ο λεπτό, όταν ο Σαλγκάμης, βρήκε με ωραίο τρόπο τον Αμαρλαριώτη, που έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, το πάλεψαν και κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, στο 28ο λεπτό, με σουτ του Κορδέλα μέσα στην περιοχή.

Οι Άγιοι Ανάργυροι όμως, αντέδρασαν άμεσα και μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό, με σουτ του Τάσιου έξω από την περιοχή, το οποίο και κατέληξε στα δίχτυα του Καραγιάννη, για το 1-2. Στο 70’ οι Άγιοι Ανάργυροι πέτυχαν και τρίτο γκολ, όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Βενέτη, ο Αμαρλαριώτης, έγραψε από κοντά το 1-3. Τέλος, να σημειωθεί ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, όμως ο Βασίλης Φούντας έχασε πέναλτι στο 87ο λεπτό και έτσι παρέμεινε στο 3-1.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Βαρσάμης Θ., Γκανάτσιος(80’ Κατσίβελος), Τσιάκος, Αγγέλης(65’ Βαρσάμης Δ.), Κώτσιας Α., Καλλιμάνης, Κορδέλας, Κώτσιας Ν.(70’ Κακαγιάννης Χρ.), Πικούλης, Αλεξανδρίδης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης(72’ Παναγιώτου), Πλιάγκας, Ιλιάζι, Κοτάκος, Τσινούδης(87’ Γαδιτσάκης), Βενέτης, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης, Τάσιος(83’ Βίλλης), Φούντας.