Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Συκέα

Σημαντική νίκη πήρε η Συκέα, που κέρδισε με σκορ 3-1 την Αναγέννηση Φαρσάλων και έφτασε πλέον τους 29 βαθμούς, διασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν από το 2ο μόλις λεπτό, όταν ο Παληγιάννης έβγαλε μια σέντρα και ο Θωμάς Παλάσκας, με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28ο λεπτό με τον Αποστόλη Θεοχάρη και να φέρουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Τότε, ο διαιτητής έδωσε ένα κόρνερ υπέρ της Συκέας, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, καθώς θεωρούν πως η μπάλα πέρασε άουτ. Με την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ζιώζια και πάνω σε μια αναταραχή που επικράτησε στην περιοχή, κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν αρκετές ενστάσεις για το κόρνερ με το οποίο ξεκίνησε η φάση.

Τέλος, το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους, πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Παληγιάννης, μετά από όμορφη πάσα του Τάχατου και προσωπική ενέργεια στην συνέχεια, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Τσούρης, Παληγιάννης, Λάζος, Βασιλόπουλος, Παλάσκας Γ., Παλάσκας Θ.(80’ Μιχαλογιάννης), Ζιώζιας Ν., Τάχατος(83’ Καραλής Κ.), Λέτσιος, Ντόκος, Καρέλας(60’ Χασιώτης).

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Κατμέρος, Τσιάμπας, Θλιβερός, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Κουτσικόπουλος Αχ., Θεοχάρης Ι.(75’ Αγγελακόπουλος), Μουτκανάς(60’ Ψαρογιώργος), Θεοχάρης Απ., Μπακαλέξης(46’ Ανδριόπουλος λ.τ.).