Βαθμολογία

«Άστραψε» ο Σουλτούκης!

Η ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας κατάφερε να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 3-1 της μαχητικής Δόξας Ραχούλας. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία αρκετού κόσμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται δίκαιη (αν και η απόδοση της ομάδας ήταν κατώτερη άλλων αγώνων) βάση των ευκαιριών αλλά και της κατοχής που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο 4’ ο Αποστόλου είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ που επιχείρησε να περνά λίγο άουτ. Στο 27΄ο Δήμου από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό (40’ – 41’). Αρχικά ο Καζάνη και συνέχει ο Τζέος. Το 1-0 σημειώθηκε στο 53’ με τον Σουλτούκη με ωραία εκτέλεση φάουλ,.

Στο 66’ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά για τους γηπεδούχους για να έρθει στο 80’ το 1-1 μετά από λάθος του τερματοφύλακα (έπιασε «αέρα») και τον νεοεισελθόντα Μυταλούλη να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82’ ο Καλτσάς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να έρθει η «λύτρωση» στο 85’ με τον Σουλτούκη ξανά με ωραίο πλασέ. Το…κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 88’ με σουτ από κοντά του Αρσένη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Γκάτας, Γαρουφαλιάς (87’ λ.τ. Βαβίτσας), Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς (90’ Αλεξανδρής), Μπατζέλας, Σουλτούκης, Αρσένης (89’ Μηνάς), Αποστόλου.

Δόξα Ραχούλας: Μαλιόπουλος, Τσιάτας, Θεοχαρόπουλος, Τζέος, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης (58’ Τάχος), Αργυρακούλης (65’ Κουμπόλι), Σκάκος (78’ Μυταλούλης), Καζάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζήλος, Γκάγκας, Παπαδημητρίου.