Βαθμολογία

Επανέκαμψε ο Τοξότης

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει ο Τοξότης, απέναντι στον Δολιχιακό και να επανακάμψει έτσι στα θετικά αποτελέσματα, μετά την αγωνιστική «κοιλιά» που είχε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι που έγινε στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία και στην μεγαλύτερη διάρκεια του, ήταν κακό, όμως οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και να παίξουν ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν το τρίποντο της νίκης.

Το γκολ, που έδωσε την νίκη στην ομάδα του Χρήστου Γκάτα, το πέτυχε ο Μαύρος, στο 35ο λεπτό της συνάντησης, με προβολή, μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση το γεγονός ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκαν οι Τσέλας και Ντόκος, για Τοξότη και Δολιχιακό αντίστοιχα και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλας, Σπαρτής, Παππάς, Τάκε, Μαύρος, Τσανάς, Ρίζος(62’ Πεζής), Μπαλογιάννης(89’ Γκαραβέλης), Μαγκούτας(76’ Κουδουμάκης).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Κατσιάμπας(75’ Ντοσούτι), Σουγλής Κ., Σουγλής Στ., Σιαπάκος, Ντόκος, Λιόλιος Β., Ζιάκος(80’ Σουγλής Ζ.), Τριανταφύλλι, Κατής, Τσάτσος(60’ Πρακατές).