Βαθμολογία

«Διπλό» διά πυρός και σιδήρου για τον Βουκεφάλα

Ο Βουκεφάλας κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από την Αμυγδαλέα κερδίζοντας τον τοπικό Αετό με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 65’ με σκόρερ τον Μπατζιανούλη με κεφαλιά. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία της κυρίας Τσιοφλίκη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αετός ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουν το γκολ και έτσι στο τέλος γνώρισαν την ήττα, αν και είχαν στο 90’ την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Ο Βουκεφάλας την μοναδική ευκαιρία που είχε μέχρι το 65’ την μετουσίωσε σε γκολ. Από εκεί και πέρα όμως είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.

Η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας φωνάζει για μια φάση στο 36’ όταν τρίπλαρε ο Καψούρης και ανατράπηκε από αμυντικό του Βουκεφάλα. Επίσης στο 90’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ξανά για χέρι αμυντικού του Βουκεφάλα σε κεφαλιά του Καψούρη.

Αετός Αμυγδαλέας: Τσέρλος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παπακωστούλης (82’ Σιούτας Δ.), Σιούτας Κ. (85’ Μπέλιος), Καψούρης, Γραμμένος (70’ Μακρίδης), Σιούτας Δ., Μαυρουδής, Ευαγγελούλης.

Βουκεφάλας: Μπατζιόλας, Γεωργατζιάς, Πανέτσος (80’ Καραπέτσιος), Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Νάτσης, Νόκας (65’ Νεράτζης), Κυριάκος, Χαρούλης, Μπατζιανούλης (90’ Τσιόλας).