Βαθμολογία

Δυνατά μας στην Β’ ΕΠΣΛ

Με δυνατές μονομαχίες, ανοίγει η αυλαία στους δύο από τους τρεις ομίλους της Β’ ΕΠΣΛ και συγκεκριμένα, στον 2ο και στον 3ο, καθώς αρκετές ομάδες θα ριχτούν στην μάχη για να πάρουν τους βαθμούς.

Στον 2ο Όμιλο, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος Ακαδημία Τυρνάβου, που θα παίξει μέσα στην Κρανιά, απέναντι στον Δευκαλίωνα, ενώ ο Αστέρας Τυρνάβου, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση φιλοξενεί τον Όλυμπο Καρυάς. Λαρισινό ντέρμπι, θα έχει στο γήπεδο του Θεσσαλικού, όπου η Χαραυγή υποδέχεται την Πελασγιώτιδα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τους βαθμούς για να πλησιάσουν περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Τέλος, στους Γόννους θα παίξει ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, που βρίσκεται αρκετά ψηλά, έχοντας στόχο ότι καλύτερο, για να διατηρηθεί στην θέση που βρίσκεται.

Όσον αφορά τώρα, τον 3ο Όμιλο, λείπει η αναμέτρηση που θα χαρακτηριζόταν ντέρμπι, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει, ότι οι αναμετρήσεις που υπάρχουν δεν θα έχουν εκπλήξεις. Η πρωτοπόρος Προοδευτική Ανάβρας, θα παίξει μέσα στο Αχίλλειο, απέναντι στον Πρωτέα, ενώ η Λάρισα 2012 που είναι δεύτερη θα πάει ως το Μελισσοχώρι, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα. Τέλος, Αναγέννηση Πουρναρίου και Θερμαϊκός Στομίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ενώ οι Λύκοι, θα υποδεχτούν το Καλαμάκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο Ομίλων της Β’ ΕΠΣΛ, όπου υπάρχει αγωνιστική δράση για την ημέρα του Σαββάτου.

Β’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος)

Όλυμπος Γόννων – Ατρόμητος Δασοχωρίου
Χαραυγή – Πελασγιώτιδα
Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου – Σ.Σ. Ραψάνης
Αστέρας Τυρνάβου – Όλυμπος Καρυάς
Ηρακλής Πλατανουλίων – Αστραπή  Δελερίων
Δευκαλίων Κρανιάς – Ακαδημία Τυρνάβου Κυριακή 22/12 (15:00)
Βερδικούσια – Ανθούπολη Κυριακή 29/12 (11:30)

Β’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος)

Πρωτέας Αχιλλείου – Προοδευτική Ανάβρας
Αστέρας Μελισσοχωρίου – Λάρισα 2012
Αναγέννηση Πουρναρίου – Θερμαϊκός Στομίου
Ελευθεριακός – Ολυμπιακός Χειμαδίου
Όλυμπος Αιγάνης – Χείμαρρος Μαρμαρίνης
Λύκοι – ΠΑΟ Καλαμακίου
Ομόνοια – ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου Κυριακή 22/12 (15:00)