Βαθμολογία

Λάρισα ’88: Με στόχο την παραμονή

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου

Η ομάδα της Λάρισα ’88, όπου μετέχει στην Β’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος), ιδρύθηκε το 1998 (από εκεί πήρε και το όνομά της). Από τότε έως σήμερα έχει συνεχόμενες παρουσίες στην ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα ξεκίνησε να αγωνίζεται στην μικρότερη τοπική κατηγορία του νομού μας και τα τελευταία πέντε χρόνια ανέβηκε κατηγορία και αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΛ.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Πέμπτη (19/12) στο γήπεδο της Ανθούπολης όπου η ομώνυμη ομάδα έκανε την προπόνησή της.

Εικόνες από την σημερινή προπόνηση της ομάδας

Κωνσταντίνου Βασίλης: «Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις προπονήσεις»

Ένας εκ των έμπειρων παικτών της ομάδας και αρχηγός Κωνσταντίνου Βασίλης, όπου αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή μας είπε: «Αγωνίζομαι στην ομάδα από το 2001. Πιστεύω πως άλλαξαν πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια και περισσότερο από τότε που η ομάδα άλλαξε κατηγορία. Προστέθηκαν νέα παιδιά, έτσι το ρόστερ απαρτίζεται από ηλικίες 17-18 ετών τα περισσότερα, έως 25.

Θεωρώ πως αν και δεν έχουμε τις υποδομές των ακαδημιών (πιστεύω να ξεκινήσουμε από τη νέα χρονιά), 2-3 παιδιά είναι ταλέντα και μπορούν να προχωρήσουν σε παραπάνω κατηγορίες. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις προπονήσεις μας, αν και η βαθμολογία που έχουμε μέχρι τώρα δεν συμφωνεί με όσα κάνουμε. Η αιτία είναι ότι στις αρχές κάναμε κάποιες ήττες και αυτό είχε ως επακόλουθο να έχουμε γκρίνια στα αποδυτήρια και να μην είναι καλή η ψυχολογία μας. Από εδώ και στο εξής θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε, πιο καλά αγωνιστικά, έχοντας σαν στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα».

Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας 88'

Ο προπονητής της ομάδας κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Χαράλαμπος Παπακρίβος