Βαθμολογία

Δύο γκολ ήταν αρκετά για τον Εθνικό Ολύμπου

Ο Εθνικός Ολύμπου, ήταν ο κερδισμένος από το παιχνίδι κόντρα στην Δυναμό, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-0, για τον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Στεφανόβουνου, το απόγευμα της Κυριακής. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και τα είχε όλα, με τους φιλοξενούμενους όμως, να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 75ο λεπτό, με πέναλτι το οποίο δόθηκε για χέρι αμυντικού στην μεγάλη περιοχή και το οποίο αμφισβητούν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση του, ανέλαβε ο Πουρουτίδης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Εθνικού.

Στην συνέχεια και στην αμέσως επόμενη φάση, ήρθε η σειρά της Δυναμό να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Ζουρλαδάνης, ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή. Ο Αραπατσάνης εκτέλεσε, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει, η μπάλα να καταλήγει και πάλι στα πόδια του ποδοσφαιριστή της Δυναμό, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εκ νέου, ενώ στην επαναφορά ο Ζουρλαδάνης και πάλι, μπήκε με την μπάλα στην αντίπαλη εστία, με τον διαιτητή όμως να ορίζει την φάση ως μη γενόμενη, καθώς καταλόγισε επιθετικό φάουλ, κάτι που επίσης αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Τελικά, στο 83ο λεπτό, ο Τσιανάκας έβγαλε μια σέντρα μέσα στην περιοχή της Δυναμό και ο Κατσιάνας με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που παρέμεινε και τελικό σκορ για αυτήν την αναμέτρηση.

Εθνικός Ολύμπου(Κώστας Κουρδής): Παπαδόπουλος, Κατσιάνας, Κοντός, Κουρδής, Γαλανός Στ.(47’ Τεγούσης), Πουρουτίδης, Τσιανάκας, Ανδρέου, Γαλανός Φ.(80’ Πίνγκας), Κωνσταντινίδης(78’ Ναλμπαντίδης), Γκουτζουρέλας.

Δυναμός(Θοδωρής Ρακιντζόγλου): Τάλος, Ραπτόπουλος, Ντέτσης, Κουτσοδήμος, Ντούφας(65’ Δαγκλής), Αραπατσάνης, Σουρμελής(70’ Ζουρλαδάνης), Θάνος, Μπαρούτας Σ., Τέλιος, Μπαρούτας Ν.(46’ Κατσιάνας).

Διαιτητής: Βαλιώτης Ν. Βοηθοί: Τάνας, Νάκας.