Βαθμολογία

Νίκη πρωτιάς για την Ελασσόνα 2013

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, η Ελασσόνα 2013, που κέρδισε τον Απόλλωνα Γερανείων εκτός έδρας, με σκορ 0-1 και εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Βρυότοπου απέναντι στον Κεραυνό Δρυμού, με αποτέλεσμα να περάσει πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα, τελικά δεν τα κατάφεραν αφού το σουτ του Καρακώστα στο 30’ πέτυχε στο δοκάρι, ενώ χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Μπόλης και Μπαρδάκος. Τελικά, η ομάδα της Ελασσόνας, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα στο 80ο λεπτό, όταν ο Μπαντής εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά έκανε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Απόλλων Γερανείων(Δημήτρης Αδάμου): Τσαμπανκάι, Γκανάτσιος, Θεοδωράκης, Τζήκας, Κουτσογιάννης, Γεωργάκης, Μπρδάκος(80’ Παπαγιάννης), Ευαγγέλου, Καρακώστας, Μπόλης, Παπαδημητρίου.

Ελασσόνα 2013(Μιλτιάδης Νίκου): Καρακώστας, Νικολόπουλος, Γκαραβέλης(40’ Παλιαδάμος λ.τ.), Μίχης, Μπούτλας, Τριανταφύλλου, Φακής, Καπακίδης, Μπαντής, Θώμος, Ναλμπαντίδης.

Διαιτητής: Τσιτρούλης Βοηθοί: Ντανταλής, Τσατσαρώνης.