Βαθμολογία

Από ένα γκολ Μεσοχώρι και Δομένικο

Με ένα γκολ και για τις δύο ομάδες, τελείωσε το γειτονικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Ελπίς Μεσοχωρίου και Χυρετιακό Δομένικου, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στον πόντο της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι, δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο από άποψη θεάματος, ενώ με εξαίρεση τα γκολ δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις. Στο 33ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Ψύρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ενέργεια του Τσούτσα, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75ο λεπτό με τον Τσιάρα, που έδωσε τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του και πλέον-μετά και την τιμωρία της με μείον δέκα βαθμούς-έφτασε τους μείον εννέα.

Ελπίς Μεσοχωρίου(Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Καλογιάννης, Γκαμπέτος(55’ Πατσιτός Μ.), Ζαρλαδάνης, Μούσιος Φ.(30’ Σαμαράς), Τσιάρας, Μαρκούγιας, Λιούρας, Αληπρασιώτης, Φακίτσας, Μούσιος Ζ.

Χυρετιακός Δομένικου(Βαγγέλης Δημόπουλος): Γεωγάκης, Αλιαπούλιος, Τσιάρας, Δαλούσης, Τσεκούρας Γ., Τσουβελακίδης(65’ Τσούτσος Β.), Τσεκούρας Π., Κυπαρίσσης, Τσούτσος Ν., Ψύρας(80’ Φούντας Ν.), Τσούτσος Θ.(75’ Τζούβας).

Διαιτητής: Καραμούστος Βοηθοί: Καλισόπουλος, Πατέτσος.