Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη ο Άρης Διλόφου

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Άρης Διλόφου Φαρσάλων, απέναντι στην Κοιλάδα, στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, σκορ που σίγουρα έδωσε στην ομάδα των Φαρσάλων μια μεγάλη ώθηση στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και κατάφεραν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρεντινόπουλος, με σουτ έκανε το 1-0 για τον Άρη Διλόφου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Συρικάνης με τον ίδιο τρόπο έβαλε τα θεμέλια για την νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κοιλάδας, είχε την ευκαιρία να πετύχει τέρμα, όμως τα σουτ των Βακαλά και Σαρούδη, στο 30’ και στο 72’ αντίστοιχα χτύπησαν στο δοκάρι της εστίας του Λεβέντη.

Το γκολ τελικά, για την Κοιλάδα, ήρθε στο 43ο λεπτό, όταν ο Ανδρεαδάκης έκανε ένα σουτ από την μικρή περιοχή και κατάφερε να μειώσει σε 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Κοιλάδα έχει παράπονα από την διαιτησία, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας ο διαιτητής επέτρεψε να γίνει πολύ σκληρό το παιχνίδι, με δυνατά μαρκαρίσματα, γεγονός που επέδρασε αρνητικά στην ομάδα, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν νεαροί σε ηλικία.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων(Δημήτρης Θεοδώρου): Λεβέντης, Σουλιώτης Ν.(70’ Χαρισμένος), Φίλων(65’ Λάκος), Χαμορούσος, Σουλιώτης Β., Μπακόλας, Συρικάνης, Κατσιγιάννης, Ρεντινόπουλος(75’ Μόσχος), Φουστάνας, Τσαμπαλής.

Κοιλάδα(Γιάννης Παπαναστασίου): Τερζής, Μπίλιας, Τσιμπανούδης, Κολώνας Ε., Ανδρεάκης Ι., Σαρούδης Δ., Βακαλάς(65’ Ανδρεάκης Απ.), Κολώνας Γρ., Σαρούδης Ν., Τζορμακλιώτης, Φανίδης.

Διαιτητής: Διαμαντής Θ. Βοηθοί: Ντούρμα Β., Ντίνου.