Βαθμολογία

Προμηθέας Λάρισας: Κρυφοκοιτάζουν την άνοδο…

Προμηθέας και Πυργετός μαζί και στην σημερινή προπόνηση στη Γαλήνη Λάρισας

Ο Προμηθέας Λάρισας μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος) και αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προερχόμενος από μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή Ομολίου εκτός έδρας (1-7) καλοβλέπει πλέον ακόμη κα την άνοδο!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/12) στο γήπεδο της Γαλήνης όπου κάνει καθημερινά τις προπονήσεις του ο Προμηθέας (μαζί προπονείται και η ομάδα του Πυργετού με τον προπονητή κ. Νίκο Αργυρούλη).

Βαγγέλης Στεφανής: «Ομάδα που έχει στόχους»

Μας μίλησε ο προπονητής του Προμηθέα κ. Βαγγέλης Στεφανής και μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. «Η ομάδα του Προμηθέα έχει πολύ έντονη ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Μετέχουν παίκτες νεαρής ηλικίας από 16 ετών, πολλά ταλέντα που τα παρακολουθούν ακόμη και μεγάλη μάνατζερ. Πέρυσι σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Κω, στον τελικό κέρδισαν τον Πανιώνιο με σκορ 3-0. Το 2009 βρέθηκε η ομάδα του Προμηθέα στο κέντρο της Ουέφα, στην Τέλκα (Βουδαπέστη) που είναι πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με την Vassas και την Ηοnvent. Δύο παιδιά από την ακαδημία του Προμηθέα είναι μέλη εθνικών ομάδων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα υπάρχουν 11 προπονητές και μέσα από σκληρή προπόνηση προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άξιο αναφορά είναι πως εδώ και λίγο καιρό, έχουν προσεγγίσει την ακαδημία και πολλά κορίτσια».

Ηλίας Μαυρομάτης: «Στόχος μας είναι η άνοδος»

Ο νεαρός παίκτης του Προμηθέα σε δηλώσεις του για την πορεία της ομάδα μας είπε: «Έχω 7 χρόνια που αγωνίζομαι στην Προμηθέα. Η θέση μου φέτος είναι επιθετικός, πραγματικά προσπαθούμε με όλα τα παιδιά να αγωνιζόμαστε σωστά, σε αυτό μας βοηθά ο προπονητής μας κ. Βαγγέλης Στεφανής. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση αν ήμασταν πιο συγκροτημένοι, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο για την ομάδα και φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος».

Χρήστος Γκέκας: «Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα»

Από την μεριά του ο Χρήστος Γκέκας ανέφερε: «Έχω 5 χρόνια στην ομάδα, αγωνίζομαι ως δεξί χαφ, όλα τα παιδιά δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα που κάνουμε στο πρωτάθλημα, θεωρώ πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Δεν απομένει να παλέψουμε όλοι μας περισσότερο για να πετύχουμε την άνοδο».