Βαθμολογία

Νίκησε τους Χαλκιάδες η Βαμβακού

Νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος Βαμβακούς, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, φτάνοντας έτσι τους οκτώ βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι, κατόρθωσαν να προηγηθούν με δύο γκολ, ένα στο τέλος του πρώτου κι ένα στην αρχή του δευτέρου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσανάκη και σουτ του Θεοδώρου αντίστοιχα. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Χάμο στο 55’ και μπήκαν εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο το γκολ του Καραγιάννη στο 55’ εδραίωσε την νίκη για την ομάδα της Βαμβακούς, με το σκορ να παραμένει 3-1 μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Ατρόμητος Βαμβακούς(Δημήτρης Θεοδώρου): Φουτζόπουλος, Γκούνης, Κατσανάκης, Φανόπουλος, Μορφογιάννης, Αρσενόπουλος(88’ Τσιρημόνας), Φλώρος, Τσιώλης, Καραγιάννης(80’ Αζάς), Αρβανιτοζήσης, Τζερεμές(46’ Θεοδώρου).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Δημουλάς, Ζαχόπουλος(80’ Κουτσικόπουλος Αχ.), Κουτσικόπουλος Χ., Μητσόπουλος, Καλιώρας(60’ Κονατσιώτης), Κυριάκου, Χάμος, Ρωμάνης, Νασιούλας(82’ Μαργαριτόπουλος), Αρβανιτοζήσης.