Βαθμολογία

Έλαμψε ο Αστέρας στο Γ. Μητσιμπόνας

Νίκη με σκορ 1-2 επί της Πελασγιώτιδας, πήρε ο Αστέρας Τυρνάβου, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, μέσα στην έδρα της, που είναι το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας». Αν και η ομάδα του Κώστα Τζουρτζουκλή, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, στην συνέχεια ο Αστέρας έβαλε φουλ τις μηχανές και μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπδούχοι, προηγήθηκαν στο 30’ με τον Τσαβαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα, στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας ανέβασε απόδοση και κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά, με τον Γκαραγκούνη σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Κατσιάβας ανέτρεψε τον Μπαντή μέσα στην περιοχή, με τους ποδοσφαιριστές της Πελασγιώτιδας, να θεωρούν, πως δεν υπήρχε παράβαση και να εκφράζουν τα παράπονά τους. Τελικά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε την ολική ανατροπή και το 1-2, που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Τυρνάβου.

Πελασγιώτιδα(Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιός, Κατσιάβας, Σαλαβέρης, Τούρκου, Τέλιος, Δαμασιώτης(86’ Τατσέλος), Γελαλής, Πότσι(75’ Παπακώστας), Τσαβαλιάς(66’ Λαζαρίδης), Τοπαλίδης.

Αστέρας Τυρνάβου(Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής, Πάσιος(86’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Δ., Καρατζιούνης, Πάσιος, Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Σ., Τσακίρης Χ.(66’ Γκαραγκούνης Ε.), Γαλάνης, Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Διαιτητής: Κακάνης Βοηθοί: Καραθάνος, Γούλας.