Βαθμολογία

Προσωπική υπόθεση για τον Γάκη

Με τρία προσωπικά τέρματα του Γιώργου Γάκη, η Προοδευτική Ανάβρας, κέρδισε τον Αστέρα Μελισσοχωρίου με σκορ 3-0 στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, στο οποίο είχαν έναν επιθετικό μονόλογο, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο, καθώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη, για να πετύχει κάποιο τέρμα. Από την άλλη, η ομάδα του Μελισσοχωρίου, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και ήταν άτονη, έτσι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ο Γάκης, άνοιξε το σκορ στο 34’, για να διπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα του στο 42’, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο ίδιος παίκτης στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Προοδευτική Ανάβρας(Κώστας Κουτσούκης): Τζικόπουλος, Καραφίλι, Καρακώστας, Λόλης(83’ Παπαϊωάννου), Τριανταφύλλου, Γιανουλέας, Γάκης(82’ Χατζηνίκος), Κουρούκας(63’ Γκιόσι), Κατσούλης, Σχοινάς, Μπελιάς.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Κλεισιάρης, Παπαδούλης Ν.(75’ Λώζος λ.τ.), Παπαϊωάννου, Ζαφειρίου, Αγγελούλης, Κουτσάκης(65’ Ζουρλαδάνης), Ακριβοσούλης, Κουτσογιάννης(46’ Βαλώζος λ.τ.), Ζαφειρούλης, Λιάγκας, Μπαζούλης.