Βαθμολογία

Δύο χατ τρικ σε ένα παιχνίδι

Ο τίτλος τα λέει όλα, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Χειμαδίου και του Λύκους, που τελείωσε 4-3 υπέρ των γηπεδούχων, όμως τα είχε όλα. Ανατροπές, με απίστευτες διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά και δύο χατ τρικ, από τον Καραντώνη για τους γηπεδούχους και τον Δάλλα για τους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι ήταν 0-3 για την ομάδα των Λύκων, με τρία προσωπικά γκολ του Δάλλα, ένα στο 5ο, ένα στο 10ο κι ένα στο 18ο λεπτό αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα όμως, οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τρία γκολ του Καραντώνη (30’,25’ και 45’ αντίστοιχα). Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-3 και οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος ξέροντας ότι όποια κατάφερνε να πετύχει και τρίτο γκολ θα κέρδιζε. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν τυχεροί και κατάφεραν να κάνουν το 4-3 στο 70ο λεπτό με τον Κουτσιμάνη, παίρνοντας έτσι την νίκη.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Κώστας Ρεντούμης): Μπίτης, Κόκκινος, Παναγιωτίδης, Τσιαγκούλης, Μικερτζής, Νούσιος, Γκόλαντας, Κουλούρης, Καραντώνης, Νούσιος, Κουτσιμάνης.

ΑΕ Λύκων(Λευτέρης Λελέδης-Θανάσης Καλαμάς): Κακαρδάκης, Τζήκας Γ., Τζήκας Ι., Χατζηαντωνίου, Κωσταρέλος(80’ Κρυστάλης), Ντριβαλάς, Τσιλιλής, Γρίβας, Πασχαλίδης(17’ Μήτρος λ.τ.), Γουγουλούλης, Δάλλας(25’ Λάλας λ.τ.).

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Κόκκας, Κοντοβασίλης Γ.