Βαθμολογία

Νικήτρια η Ελασσόνα

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Με πάθος, ενθουσιασμό και όμορφο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες εξελίχθηκε το ντέρμπι του 7ου ομίλου της Β΄ Εθνικής μεταξύ της Αργούς ΒΟΛΟΥ και του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΌΝΑΣ. Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου αγωνίστηκαν παθιασμένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα, που θα είναι από τις διεκδικήτριες ομάδες για άνοδο στην Α2 Εθνική, κατάφεραν να αποδώσουν  ποιοτικό και αποτελεσματικό βόλεϊ  και να κερδίσουν αυτόν το σημαντικό αγώνα με 3-1 σετ.
Η ομάδα, που αν και δεν ήταν  ολοκληρωτικά έτοιμη, εντούτοις η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ και σίγουρα μετά από την επιτυχία αυτή η ψυχολογία  των παικτριών, θα ανέβει, για την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Όλες οι παίκτριες ήταν φανταστικές αλλά ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στις Κασσελούρη, Δίρβα επιθετικά καθώς και του Λίμπερου Ζιάκου όπου ήταν αλάνθαστη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τόσο στην υποδοχή όσο και στην άμυνα.
Σίγουρα όμως και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν καλά , διατηρώντας υπέροχο ρυθμό και απέδειξαν πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές του 7ου ομίλου της Β΄ Εθνικής.
Τα σετ: 21-25, 25-22, 20-25, 18- 25.
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( Παναγιώτου) Πλιάκα,Δίρβα, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Παπακώστα, Ζιάκου/ Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ.

Νίκη για τις κορασίδες

Εύκολη νίκη για τις κορασίδες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας οι οποίες πέτυχαν τη 2η τους νίκη σε τρεις αγώνες. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικράτησαν εύκολα με 3-1 σετ επί της Β΄ ομάδας του Ασκληπιού Τρικάλων. Η ομάδα αν και δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα της εντούτοις κέρδισε τον αγώνα και προετοιμάζεται για τον επόμενο μέσα στη Νίκαια. Εκτός από το 2ο σετ όπου οι αθλήτριες της Ελασσόνας χαλάρωσαν και υποτίμησαν τον αντίπαλο  με αποτέλεσμα να χάσουν το σετ με 23-25,στα άλλα σετ επικράτησαν σχετικά εύκολα με 25-17,25-18, 25-15.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιωτου) Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Μπελαή, Κόμη, Γκαραβέλη, Λέκκα, Λανάρη, Πίγκα, Γκόρη, Ζουρλανδάνη, Παναγιώτου.