Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ραχούλα

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε στο έτερο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής για την Α1’ ΕΠΣΛ, η Δόξα Ραχούλας, που επιβλήθηκε του Τοξότη και συνέχισε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ καλό, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία, να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, όταν ο Γιαννακόπουλος έσπασε την μπάλα στον Αργυρακούλη, αλλά αυτός με πλασέ την έστειλε άουτ. Επίσης, ο Τάχος είχε μια ευκαιρία για γκολ, όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του μετά από ένα κόρνερ, αλλά την έστειλε άουτ.

Από την άλλη και ο Τοξότης θα μπορούσε να πετύχει γκολ, σε αρκετές περιπτώσεις, με τους Πεζή, Τάκε και Μπαλογιάννη, ενώ χαρακτηριστικότερη όλων ήταν η φάση, που τέσσερις ποδοσφαιριστές του Τοξότη, βγήκαν απέναντι σε έναν αμυντικό της Ραχούλας, όμως δεν έγινε η σωστή πάσα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βγουν στην αντεπίθεση.

Μάλιστα, ήταν και η φάση του γκολ, καθώς ο Αργυρακούλης, έσπασε την μπάλα για τον Γιαννακόπουλο και αυτός έκανε το 1-0, στο 85ο λεπτό του αγώνα.

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης Μ., Τζέος, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Καραπετσάνης, Γιαννακόπουλος, Τάχος(65’ Καζάνι), Σκάκος(70’ Κομπόλι), Αργυρακούλης(86’ Θεοχαρούλης Α.).

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλας(62’ Φαρμάκας), Σπαρτής(85’ Μαύρος), Σούμας, Ντόντος, Τάκε, Τσανάς, Πεζής(67’ Ρίζος), Μπαλογιάννης, Μαγκούτας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Ντούρμα Σ., Πιτσαρή.