Βαθμολογία

Συνεχίζουν με νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι

Ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ κατάφεραν να πάρουν οι Άγιοι Ανάργυροι και να διατηρηθούν έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, αυτήν την φορά απέναντι στην Νέα Νίκη Νίκης, την οποία και κέρδισαν με σκορ 4-2.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, στο 30’, με σουτ του Βασίλη Φούντα, που από ότι δείχνουν τα πράματα, συνεχίζει να σκοράρει. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τσινούδης έκανε το 2-0, εδραιώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του.

Παρά το σκορ όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Ιλιάζι και έφτασαν στην ισοφάριση, με δύο γκολ του Βιλανάκη. Τελικά, οι Άγιοι Ανάργυροι κατάφεραν να απαντήσουν και πήραν την νίκη με δύο προσωπικά τέρματα του Κωττάκου, στο 78’ και στο 85’.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Ιλιάζι(35’ Παναγιώτου λ.τ.), Κοττάκος, Αρμαρλαριώτης(78’ Αντωνόπουλος), Σαλγκάμης, Τσινούδης, Βενέτης, Τάσιος(88’ Σκύφτας Δ.), Φούντας Β.

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Καλφούντζος, Σάρρος.