Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Δαμασιακός

Ακόμα μια επιβλητική νίκη κατάφερε να πάρει ο Δαμασιακός, που κέρδισε με σκορ 5-0 τον Κίσσαβο Συκουρίου στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Χρήστου Λόλα, ήταν καταιγιστική και κατάφερε να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του παιχνιδιού.

Η αρχή έγινε στο 7ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τσιάλτα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουκουβάλας, γράφοντας παράλληλα το 1-0. Το δεύτερο τέρμα για τον Δαμασιακό, σημείωσε ο Καρακάνος στο 22’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Λούτσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Καλέσης, πέτυχε κι αυτός γκολ με την σειρά του, κάνοντας το 4-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνέχισε να έχει την ίδια μορφή, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή σε όλους τους τομείς και να φτάνουν τελικά και σε πέμπτο γκολ στο 66ο λεπτό.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μπακαΐμης, Καλέσης Αχ.(72’ Δούκας), Πρατσίλας, Καρακάνος, Λούτσος(65’ Λέτσιος), Τσιάλτας(72’ Νάκας), Μουσιάρης, Μπουνές, Μπουκουβάλας, Λόλας.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Αγγέλης(14’ Βαρσάμης Δ.), Βαρσάμης Θ., Γκανάτσιος, Τσιάκος, Κώτσιας Α., Κορδέλας, Καλλιμάνης(58’ Στογιάννης), Πικούλης, Αλεξανδρίδης, Κατσίβελος(40’ Κώτσιας Ν.)

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Ακρίβος, Δεληγιάννη Α.