Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Δολιχιακό

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός, το απόγευμα της Κυριακής, απέναντι στον Λαρισαϊκό, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-0 και πλέον, μπορεί να κάνει όνειρα για την συνέχεια, μιας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες βαθμολογικές διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Τσάτσο, που έκανε το 1-0, ενώ το 2-0, διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Στέφανος Σουγλής. Από εκεί και πέρα, ο Λαρισαϊκός δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατηγορίας.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Νούσιας, Τριανταφύλλι(85’ Ματζάρας), Σπάχος, Σιαπάκος(87’ Λιόλιος Θ.), Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Τζήκας(46’ Κατσιαμήτας), Ντόκος, Τσάτσος, Πρακατές.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Ζάχος, Θεοχαρίδης, Κούνδουρος, Τσιμπουκλής, Χούσα(80’ Γενητσεφτσής), Γκιουρσάνης, Σαγάνης, Καρβουνιάρης(89’ Παπαγιαννόπουλος), Μπατσαράς, Γιώργης(43’ Λώλος λ.τ.).

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Τσαπράζης, Σταμπέρνας.