Βαθμολογία

Με τρία γκολ «άστραψε» η Νέα Πολιτεία!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας πέρασε με το εκκωφαντικό 0-3 από την έδρα της Γλαύκης κερδίζοντας την τοπική Δάφνη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καλές καιρικές συνθήκες έχοντας όμως λίγο κόσμο να παρακολουθεί την αναμέτρηση που είχα το στοιχείο του ντέρμπι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρουσιάστηκαν δυνατές και οι δύο ομάδες, όμως πριν καλά – καλά ζεσταθούν οι 22 παίκτες, ήρθε το γκολ από τους φιλοξενούμενους για να φέρει τη Νέα Πολιτεία μπροστά στο σκορ. Βέβαια η Δάφνη Γλαύκης το πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πετύχει κάποιο γκολ.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ και είχαν ουσιαστικά την αποτελεσματικότητα κάτι που δεν είχαν οι γηπεδούχοι. Μετά από αυτό το σκορ, η ομάδα της Νέας Πολιτείας ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο στόχο που έχει θέσει για άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι κρατάνε τα θετικά από ένα δύσκολο ματς και επικεντρώνουν την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδι αφού ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στο 4’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σουλτούκης άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ ψηλά, για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή πολλές φορές αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι μέχρι και το τέλος τους πρώτου μέρους με δυνατές μονομαχίες και μεγάλη διεκδίκηση της μπάλας.

Στην επανάληψη μεγάλη ευκαιρία στο 50’ για τους φιλοξενούμενους με τον Αποστόλου, ο τερματοφύλακας όμως της Γλαύκης απέκρουσε με υπερένταση. Στο 65’ ο Σουλτούκης σημειώνει το 0-2 καθώς σε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Γλαύκης, ο επιθετικός της Νέας Πολιτείας σε κενό τέρμα βάζει τις βάσεις για τη νίκη.

Στις καθυστερήσεις ο Δήμου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα καθώς από σουτ του Μηνά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλα ο Μπατζέλας έδωσε πάσα στον Δήμο όπου διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Δάφνη Γλαύκης: Κουκουτσής, Σερακιώτης, Αποστόλου, Μπαρτζιάλης, Υφαντής, Βεργής, Μίχος, Χειμώνας (40’ λ.τ. Σμυρλής), Τσιώλης, Βράκας, Τσιαγκάλης (70’ Γκέκας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Γκάτας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς (87’ Αλεξανδρής), Μπατζέλας, Σουλτούλης (85’ Μηνάς), Αρσένης (80’ Κολλάτος), Αποστόλου.  

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος, Καρακώστας, Νίκζας.

Ο παρατηρητής του αγώνα κ. Κωνσταντίνου Βασίλειος.