Βαθμολογία

Θέλουν κύπελλο και πρωτάθλημα στο Δαμάσι!

Σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Χασιώτη Νίκο (δεξιά) στη προπόνηση του Δαμασιακού

Ο Δαμασιακός πραγματοποιεί μια εξαιρετική κούρσα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Πέμπτη (12/12) το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας και είδε από κοντά τον τρόπο που αγωνίζονται καθημερινά στις προπονήσεις. Οι στόχοι όπως δήλωσαν είναι υψηλοί αφού θέλουν στο φινάλε του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να πάρουν το κύπελλο της ΕΠΣΛ!

Οι παλαίμαχοι του Δαμασιακού στην προπόνηση...

Λόλας Χρήστος: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»

Ο τεχνικός του Δαμασιακού σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πέντε μήνες στην ομάδα, βλέπω ότι όλα τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη και θέληση για να κάνουν σκληρή προπόνηση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Τα περισσότερα παιδιά είναι από το χωριό και μερικά από κάποια γύρω. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε δίπλα μας τον πρόεδρο και την διοίκηση καθώς και τον κόσμο που μας στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Καρακάνος Δημήτρης: «Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια»

Ο αμυντικός του Δαμασιακού σε δηλώσεις του τόνισε: «Παίζω δύο χρόνια στην ομάδα. Το πιο σημαντικό που έχω να δηλώσω είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε σαν μία οικογένεια. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πρώτοι, αλλά σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Από την προπόνηση δεν λείπει κανένας. Μέσα στο μυαλό μας όλοι έχουμε την άνοδο και γι’ αυτό δουλεύουμε».

Μπουκουβάλας Κώστας: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ο μέσος του Δαμασιακού σε δηλώσεις του τόνισε: «Παίζω για 4η χρονιά στην ομάδα. Είχα παίξει στο Αργυροπούλι και τον Τύρναβο παλιότερα. Όλοι οι παίκτες προπονούνται πολύ σκληρά, οι συνθήκες που βιώνουμε μέσα στο γήπεδο είναι εξαιρετικές, προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο, έχουμε στο πλευρό μας την διοίκηση και τον προπονητή. Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα και την επίθεση στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε και δεν είναι εγωιστικό το ότι νιώθω ότι θα πάρουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Πρατσίλας Βασίλης: «Μέσα στο γήπεδο όλοι μας είμαστε σαν αδέρφια»

Ο αμυντικός του Δαμασιακού σε δηλώσεις του ανέφερε: «Παίζω πρώτη χρονιά στον Δαμασιακό, βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, μέσα από την προπόνηση. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά, αδικηθήκαμε σε κάποιες αγωνιστικές, εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει. Πάνω απ’ όλα είμαστε σαν μια οικογένεια και όλοι μας θέλουμε να πάρουμε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Στην ομάδα μας υπάρχουνε πολλά ταλέντα που ξεχωρίζουν όπως ο Βίδρας Πέτρος, ο Δούκας Θέμης και από τους πιο μικρούς ο Μουσιάρης Θεόδωρος, ο Λέτσιος Αστέριος και ο Πρατσίλας Βασίλης που είναι γεννηθέντες το 1998 - 1999».   

Οι νεαροί τερματοφύλακες της ομάδας Μπρέγκο Φώτης (αριστερά) και Ντάνης Βασίλης (δεξιά)

Τα νεαρά παιδιά του χωριού στην προπόνηση της ομάδας

*Στις δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι τα τμήματα υποδομών του Δαμασιακού που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.