Βαθμολογία

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Με μεθοδικότητα στοχεύει ψηλά!

Ο προπονητής Παππάς Παναγιώτης (δεξιά) μαζί με τον παίκτη της ομάδας Σαχίνη Μπάμπη (αριστερά)

Ο Ατρόμητος Δασοχωρίου πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) όπου και μετέχει έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει 18 βαθμούς και είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στόχος της ομάδας είναι φυσικά η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που δήλωσαν στο athleticlarissa.gr και οι άνθρωποι του σωματείου.  

Παππάς Παναγιώτης: «Η ομάδα μας στηρίζεται στην πειθαρχία και τις αρχές»

Ο τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις του για την πορεία του Δασοχωρίου ανέφερε: «Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, όταν πρωτοξεκίνησα τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί η νοοτροπία που επικρατούσε ήταν διαφορετική από αυτή που είχα εγώ. Όμως σιγά – σιγά όλα τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζητούσα θα τους έκανε καλύτερους. Είναι κατά βάση παιδιά από το χωριό και με κάποιες προσθήκες από τα γύρω χωριά. Σίγουρα υπάρχουν κάποια παιδιά που ξεχωρίζουν, όμως όλοι τους είναι συνεργάσιμοι.

Ήρθα με την φιλοσοφία να κάνω μια ομάδα που θα έχει ως βάση της τις αρχές και την πειθαρχία. Πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Μια ομάδα θέλει πολύ δουλειά η οποία πρέπει να ξεκινά πρώτα από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια όλο αυτό να βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο όμιλος που αγωνιζόμαστε έχει δυνατές ομάδες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Θεωρώ ότι τον κυριότερο ρόλο παίζει η φυσική κατάσταση της ομάδας και η εμπειρία. Πολλά παιδιά δεν έχουν την εμπειρία αλλά σιγά – σιγά μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους. Στην αρχή στόχος μου ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε στην κατηγορία, όμως βλέποντας πως προχωράμε καλά ζητούσα πάντοτε το παραπάνω. Πιστεύω πως δίκαια είμαστε στις πρώτες θέσεις και μπορούμε και ακόμη παραπάνω».

Σαχίνης Μπάμπης: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο επιθετικός του Δασοχωρίου σε δηλώσεις του τόνισε: «Στην ομάδα αγωνίζομαι τρία χρόνια. Όλα τα παιδιά είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση, σε αυτό μας βοηθά φυσικά ο προπονητής μας, θεωρώ πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Πρώτα μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια έχουμε στο μυαλό μας να παλέψουμε για την άνοδο. Ακόμη υπάρχουνε αρκετά ταλέντα στην ομάδα που θα ξεχωρίσουν».

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.