Βαθμολογία

Μέσα στους στόχους του ο Κεραυνός Δέντρων

Ο Κεραυνός Δέντρων μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) και αυτή την στιγμή είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται στο χωριό των Δέντρων και εκεί βρέθηκε την Πέμπτη (12/12) το athleticlarissa.gr όπου και κατέγραψε ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα καθώς και δηλώσεις.

Ο πρόεδρος Γκανάτσιος Χρήστος (αριστερά) μαζί με τον προπονή της ομάδας Φάνη Μπατραλέξη (δεξιά) και τον ταμία Ντόνα Βασίλη (στο κέντρο)

Ζώγκος Παύλος: «Στόχος μας η άνοδος»

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος του Κεραυνού σε δηλώσεις του ανέφερε: «Έπαιζα από παλιά στην ομάδα και την αγαπώ πολύ. Έχω παίξει επίσης στους Καλαρρύτες και τα Πλατανούλια. Η ομάδα μας απαρτίζεται από μικρά παιδιά και κάποιους μεγαλύτερους. Πηγαίνουμε πολύ καλά, είμαστε μέσα στους στόχους μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άνοδο.

Η διοίκηση, οι προπονητές και ο κόσμος μας στηρίζουν πάρα πολύ. Αν και είμαστε σε μικρή κατηγορία, έχουμε όλα τα εφόδια ακόμη και λεωφορείο που βάζει η διοίκηση και ο πρόεδρος για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο ρόστερ μας έχουμε δύο πολύ καλά ταλέντα, ο Γκανάτσιος Πέτρος και ο Δεσπόπουλος Χάρης. Επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα με όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.