Βαθμολογία

Η Θύελλα Ελάτειας έχει… υψηλές βλέψεις!

Η Θύελλα Ελάτειας μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος) και αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μάλιστα την περασμένη Κυριακή επικράτησε στην έδρα της με 1-0 τους Καλαρρύτες. Το athleticlarissa.gr συνάντησε τον πρόεδρο κ. Σολωμό Ιωάννη καθώς και δύο παίκτες τον Τσιάκο Χρήστο και Ζάρα Ευθύμιο.

Ο πρόεδρος μαζί με την διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο του σωματείου. Όπως μας τόνισαν πιστεύουν πως ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός και θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους γι’ αυτό μιας και έχουν όπως πιστεύουν μια πολύ καλή ομάδα.

Τσιάκος Χρήστος: «Είμαστε μια ποιοτική ομάδα»

Σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr, ο νεαρός παίκτης της Θύελλας τόνισε: «Είμαι δύο χρόνια στην ομάδα βασικός και αγωνίζομαι ως δεξί χαφ. Παρότι είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα η ομάδα δείχνει να έχει πολύ καλά στοιχεία και καλούς παίκτες. Το κλίμα είναι πολύ καλό γιατί μας βοηθάνε πάρα πολύ οι μεγαλύτεροι παίκτες και μας εμπιστεύονται.

Στην ομάδα μάλιστα υπάρχουν ταλέντα, όπως ο Βασίλης Ζάρας και ο Γιώργος Κίτσιος που μπορούν να παίξουν άνετα και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το στήριγμά μας είναι ο προπονητής μας ο Θανάσης Κούκος με τον οποίο είμαστε περισσότερο φίλοι και παρά παίκτες με προπονητή. Θέλω να προχωρήσουμε περισσότερο, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την μεγάλη του στήριξη. Είμαστε θεωρώ η πιο ποιοτική ομάδα και στόχος μας είναι η άνοδος».  

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.