Βαθμολογία

Δάφνη Γλαύκης: Ένα μικρό χωριό με μεγάλες δυνατότητες!

Ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Δανιλούλης (αριστερά) με τον πρόεδρο κ. Νίκο Μπατρακούλη (δεξιά)

Η Δάφνη Γλαύκης μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και αυτή τη στιγμή είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πετύχει την περασμένη αγωνιστική σπουδαία νίκη επί του Τοξότη εκτός έδρας (3-4).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση της Τρίτης (10/12), όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Δανιλούλη καθώς και τον Βράκα Νίκο (επιθετικό χαφ) και τον Ζήση Τσιαγκάλη (επιθετικό). Παράλληλα αποθανάτισε ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προπόνηση της ομάδας.

Δανιλούλης: «Στόχος μας η άνοδος»

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Δανιλούλης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η ομάδα μας είναι πλήρης, απαρτίζεται από νεαρά παιδιά που είναι από το χωριό της Γλαύκης και έχουν πολύ όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάναμε κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι έμπειρων ποδοσφαιριστών καθώς και νέων και επιθυμούμε μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε, συν κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο στον άξονα της μεσαία γραμμής η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Προσπαθούμε με άκρως ερασιτεχνικά βήματα να πατήσουμε σε επίπεδα πρωταιθλητισμού».

Βράκας: «Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει…»

Ο μεσοεπιθετικός Νίκος Βράκας όπου ανήκει στο δυναμικό της ομάδας πέντε χρόνια και είναι από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη τόνισε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει το κλίμα είναι πολύ καλό, η διοίκηση είναι κοντά μας, ο προπονητής μας βοηθά πολύ. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από την προπόνηση και όλο αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Η κατηγορία είναι ανταγωνιστική, έχουν έρθει στην ομάδα μας μεγαλύτερη παίκτες για να βοηθήσουν. Στόχος είναι η άνοδος, ό,τι δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια ευελπιστούμε να γίνει φέτος με την προσπάθειά μας. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με όρεξη, ταλέντο που μπορούν να παίξουν άνετα σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Τσιαγκάλης: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Από την πλευρά του ο έμπειρος φορ της ομάδας Ζήσης Τσιαγκάλης τόνισε: «Αγωνίζομαι πέντε χρόνια στην ομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, θεωρώ πως βρισκόμαστε μέσα στο στόχο μας, άσχετα με κάποια άτυχα αποτελέσματα. Όνειρό μας είναι να ανεβούμε κατηγορία γιατί είμαστε τουλάχιστον 8-10 παιδιά που δεν παίξαμε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θα βάλουμε τα δυνατά μας η ομάδα μας να τα καταφέρει στο τέλος».