Βαθμολογία

Δεν καταλαβαίνει από μηδενισμούς ο Ηρακλής Ομολίου

Μπορεί να μηδενίστηκε σε δύο παιχνίδια μέχρι τώρα και να του αφαιρέθηκαν συνολικά τέσσερις βαθμοί, όμως ο Ηρακλής Ομολίου συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει στον 3ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό μέσα στην Έλαφο, με σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι, είχαν αρκετές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι όντας τραυματίες, καθώς δεν υπήρχαν αντικαταστάτες στον πάγκο. Το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους στο δεύτερο. Τελικά, το γκολ για την ομάδα του Ομολίου, το πέτυχε ο Δήμος Ταπατάς στο 30ο λεπτό, δίνοντας έτσι την νίκη στον Ηρακλή, που εκτός από τους τρεις πόντους, έδωσε και ψυχολογία για την συνέχεια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Έλαφος(Γιώργος Αποστολάκης): Γουργιώτης, Γινάτης, Αποστολάκης Ε., Αποστολάκης Γ., Τζήκας, Μάνδαλος, Χάμος, Λέτσιος, Δέλλας, Στογιάννοφ, Χριστοδούλου Ε.

Ηρακλής Ομολίου(Αντώνης Πρεμέτης): Φωτίου, Μητσιούλης, Μάκος, Νικολάου, Ριζάκης Δ., Ριζάκης Χρ., Καραμπέκος, Ευαγγελούλης, Ταπατάς Δ., Σινάνι, Πολύζος Ο.

Επίσης αγωνίστηκαν: Νικολάου Ν., Χαϊρουλίν, Πολύζος Γ.

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Καρολίδου, Καλισόπουλος.