Βαθμολογία

Πέρασε κι από τα Μύρα το Ελευθεραί

Νίκη εκτός έδρας κατάφερε να πάρει το Ελευθεραί, απέναντι στον Μυραϊκό Μύρων, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 0-2 σε ένα παιχνίδι, που είχε αρκετά καλά στοιχεία και χαμένες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν πρώτοι την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 10ο λεπτό ο Ευστρατίου ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ευαγγέλου, αλλά νικήθηκε από τον Καραφέρια, που κατάφερε να αποκρούσει και να διαφυλάξει το μηδέν για την εστία του. Τελικά, το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό, όταν ο Λαγκούρας έβγαλε μια σέντρα και ο Ευαγγέλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, στο 43’ με τον Παναγούλη που πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά έδιωξε πάνω στην γραμμή ο αμυντικό του Ελευθεραί, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Παναγούλη, τον Ιορδανίδη και τον Μπλιάτσιο.

Τελικά, το Ελευθεραί κατόρθωσε να κάνει το 0-2, στο 76’ με σουτ του Ευστρατίου, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά κατέληξε στην εστία του Καραφέρια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λαγκούρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία και κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, κυρίως για την φάση του 73ου λεπτού, όταν ο Ιορδανίδης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από προηγούμενη φάση, με τον διαιτητή τελικά να αποβάλει τον Παπαγιαννόπουλο για διαμαρτυρία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μυραϊκός Μύρων(Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέριας, Βλάνδος, Παπαγιαννόπουλος, Μαμάκος, Μπλιάτσιος, Μπαντούλης, Χριστοδούλου, Ασημακόπουλος(60’ Χασιώτης), Παναγούλης, Ζαρκαδούλας(46’ Κατσανούλης Χρ.), Ιορδανίδης(80’ Αετόπουλος).

Ελευθεραί(Γιάννης Μπάγκας): Καλλιμάνης, Μπαρμπούτης Ν., Κατσιαβράς, Σαράντης, Τσιαδήμος(80’ Χόνδρος λ.τ.), Μέκρας, Κολότσιος(84’ Ιατρόπουλος Θ.), Ευαγγέλου, Ευστρατίου, Λαγκούρας, Γκουντρουμπής(75’ Ιατρόπουλος Ι. λ.τ.).

Διαιτητής: Δρυστέλας Βοηθοί: Κοτούμπας Ν., Λυτροσυγκούνης.