Βαθμολογία

Ακόμα μια νίκη οι Αμπελόκηποι

Ακόμα μια νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Αμπελόκηποι, αυτήν την φορά απέναντι στο Μαυροβούνι το οποίο κέρδισαν με σκορ 0-1 και να συνεχίσουν έτσι την ανοδική πορεία που έχουν από την αρχή της χρονιάς, στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν αρκετές φάσεις για γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 55ο λεπτό με τον Τσάκε, που πλάσαρε τον Ριζόπουλο και διαμόρφωσε έτσι το 0-1, που ήταν και τελικό σκορ. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, είχαν κι αυτοί από την πλευρά τους ευκαιρίες, κυρίως με τον Στράτο και τον Νούλια, ενώ διαμαρτύρονται και για φάουλ που δεν έδωσε ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 0-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μαυροβούνι(Θανάσης Γεωργαντάς): Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Νότας(65’ Αθανασίου), Στράτος, Φώλιας, Φάγιας(70’ Σταυρομήτρος), Σταυροθεόδωρος, Βαγιούλης, Νούλας, Ζαφειρίου Ν., Πιτσούλης(60’ Μανίκας).

Αμπελόκηποι(Θανάσης Σαλογιάννης-Κώστας Τσιουτσιούμης): Μαλισιόβας, Γερμάνης, Τσόγκας, Δόνος, Καουνάς(80’ Τσάτσος), Μπλάνας, Ποντίκας, Γκόντα(90’ Τριτάρης Αχ.), Τσάκε, Τσαμπάς(90’+2’ Μπίμπα Α.), Ντε Λα Ρόσα.

Διαιτητής: Σουλιώτης Βοηθοί: Καρολίδου, Ντανταλής.