Βαθμολογία

Έβρεξε γκολ στο «Γιώργος Μητσιμπόνας»

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε ο Ιπποκράτης, απέναντι στην Φλόγα Ευαγγελισμού, στο παιχνίδι που έγινε για τον 3ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, στο «Γ. Μητσιμπόνας», το πρωί της Κυριακής. Οι δύο ομάδες, ξύπνησαν ορεξάτες και παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα, με αρκετά γκολ, που ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Το σκορ άνοιξε ο Ιπποκράτης από νωρίς, με τον Μικερτζή να γράφει το 1-0 στο 13’, για να ισοφαρίσουν όμως οι φιλοξενούμενοι, δέκα λεπτά αργότερα με τον Καλύβα σε 1-1. Ο Φραχόλι, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Ιπποκράτη, στο 30’. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, για να πετύχουν και τρίτο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ζδράγκα, που αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι ποδοσφαιριστές του Ευαγγελισμού, μείωσαν στο 70’ με τον Καραΐσκο, ενώ κατάφεραν και να ισοφαρίσουν με τον Διαμαντάκη, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Τελικά, τον γόρδιο δεσμό για τον Ιπποκράτη, έλυσε ο Τσίντζος, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα της Λάρισας.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Βλιτσάκης, Φωτίου, Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Κώτσιας(78’ Τσιόγκας), Καρανικόλας, Ζδράγκας(63’ Μπατζογιάννης), Ροκούδης, Τσίντζος, Μικερτζής, Φραχόλι.

Φλόγα Ευαγγελισμού(Κώστας Κονταξής): Παναγιωτίδης, Σακελάρης, Κόκκινος(54’ Μενάγιας), Μουστάκας(70’ Τσούκας), Δουπκαρής, Καραΐσκος, Κορδέλας, Παπαθανασίου, Μάντης, Καλύβας, Μπότσαρης(63’ Διαμαντάκης).

Διαιτητής: Τσακνάκη Δ. Βοηθοί: Κοντοβασίλης Ν., Γκόγκος.