Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Μελισσοχώρι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, απέναντι στον Ελευθεριακό, τον οποίο κέρδισε με σκορ 0-1 για την 10η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Κώστα Ζαφειρούλη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι σε φάση πριν το γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Ελευθεριακός είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει όταν ο Μητρακόπουλος βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-1 με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ελευθεριακός(Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Συράκης, Καραγιάννης, Σταμούλης, Χονδροδήμος, Μόκας, Χατζηλάρι, Τσούρας, Κασίδας(75’ Ραπτοτάσιος Κ.), Τουαντέρ(60’ Πικούλης), Μητρακόπουλος, Ραπτοτάσιος Π.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Κλεισιάρης, Αντωνόπουλος(46’ Βαλώζος Β.), Κουτσάκης(75’ Παπαϊωάννου), Ζαφειρίου, Παπαδούλης, Αγγελούλης, Κουτσογιάννης(82’ Γουρνάρης), Ακριβοσούλης, Μπαζούλης, Ζαφειρούλης, Λιάγκας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Μαστορογιάννης, Μιμούλης.