Βαθμολογία

Πήρε την νίκη η Ακαδημία

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων, απέναντι στην Δόξα Αρμενίου, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους, πέτυχε ο Αγγελάκης, στο 65ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, είχαν κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα, στο 10ο λεπτό, με τον Χύσα, που βγήκε τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, σουτ του Γκέκα απέκρουσε ο Καρακυρίτσης. Επιπλέον, ευκαιρίες έχασαν οι Πρασάς και Ρακιντζόγλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Ξυνογαλάς, Κατσικόπουλος, Χρυσακόπουλος, Σακελαρίου, Καραγιώργος, Καραμπέρης, Αναγνώστης, Μουστάκας(75’ Δημακόπουλος), Μιχαηλίδης(60’ Αγγελάκης), Βασιλόπουλος(65’ Καρακώστας).

Δόξα Αρμενίου(Τάκης Τζήκας): Καρακυρίτσης, Κουσιάς, Σπανός(5’ Ρακιντζόγλου λ.τ.), Καμπανάς, Ρουμπιές, Δάλλας, Αναστασίου(80’ Γκόντας), Ρενάτο, Παπαδημητρίου(65’ Πρασάς), Χύσα, Γκέκας.

Διαιτητής: Ζαχαρός Βοηθοί: Δαμασκόπουλος, Καραμαγκιόλας.