Βαθμολογία

Ο Βρυότοπος κέρδισε την ψυχωμένη Δυναμό

Την νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει ο Βρυότοπος, απέναντι στην Δυναμό, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, στο βοηθητικό γήπεδο της Γιάννουλης, για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι, δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, να μην βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, νωρίς, όταν στο 3ο λεπτό ο Γούργος έβγαλε μια μπαλιά μέσα στην περιοχή για τον Λάνταβο και αυτός από κοντά, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1. Στην συνέχεια, η ομάδα του Βρυότοπου, είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ, όμως το σουτ του Χατζηλιόντα στο 10ο λεπτό πέρασε άουτ.

Η Δυναμό, δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε και αυτήν φάσεις, με χαρακτηριστική αυτήν του 17ου λεπτού, όταν ο Μπαρούτας Ν., έβγαλε μπαλιά για τον Μπαρούτα Σ., με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα από κοντά άουτ. Στο 36ο λεπτό, ο Φρέντζιος εκτέλεσε ένα φάουλ και ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Βρυοτόπου, Τσιτλαχίδη, να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή απόκρουση και να διαφυλάξει το μηδέν στην εστία του.

Η πιο χαρακτηριστική φάση όμως, για την Δυναμό να πετύχει γκολ, ήρθε στο 42ο λεπτό, όταν ο Μπαρούτας Σ., έδωσε στον Κατσιάνα που επιχείρησε το σουτ, με τον Τσιτλαχίδη να αποκρούει και η μπάλα να καταλήγει στον Μπαρούτα Ν., που επιχείρησε ένα σουτ σε κενή εστία όμως ο Μπιζιώτας απέκρουσε με το πόδι πάνω στην γραμμή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δυναμό(Θεόδωρος Ρακιντζόγλου): Τάλιος, Μπαρούτας Σ., Ντούφας, Σουρμελής, Μπαρούτας Ν.(90’+3’ Παναγιωτόπουλος), Ραπτόπουλος, Κοτσοδήμος, Κατσιάνας, Φρέντζιος, Δαούλας, Τέλιος.

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Τσιτλαχίδης, Μούσιος, Λάκης, Παπαδημητρίου, Κουφοδήμος, Λάνταβος, Νταλακούρας(63’ Κανάκης), Καρακώστας(76’ Πετρίκης), Μπιζιώτας, Χατζηλιόντας, Γούργος.

Διαιτητής: Τάνας Βοηθοί: Διαμάντης Χ., Μαστορογιάννης.