Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Δάφνη Γλαύκης

Την νίκη με σκορ 3-4 κατάφερε να πάρει η Δάφνη Γλαύκης, μέσα στην έδρα του Τοξότη και να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μίχο. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Γκάτα, βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και το έκαναν με τον Τσανά, στο 18ο λεπτό, όμως η Γλαύκη κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα, στο 44ο λεπτό με τον Χατζηβασιλείου, που έγραψε το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ, στο 48’ με σκόρερ τον Βράκα, που έκανε το 1-3 με διαγώνιο σουτ. Ο Τσιαγκάλης, κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ για την ομάδα της Γλαύκης, στο 68ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν σε 2-4 στο 79ο λεπτό, με τον Μαύρο, ενώ στο 90ο λεπτό ο Πεζής διαμόρφωσε το 3-4, που ήταν και το τελικό σκορ σε ένα καταπληκτικό και χορταστικό από όλες τις απόψεις παιχνίδι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Γλαύκης, είχε και δοκάρι στο 42ο λεπτό με τον Βράκα, ενώ στο διαμαρτύρεται και για την απόφαση του επόπτη να ακυρώσει το γκολ του Μίχου στο 28’ ως οφσάιντ.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλα(51’ Ντόντος), Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Τσανάς, Πεζής, Μπαλογιάννης(65’ Μαύρος), Μαγκούτας(57’ Γκαραβέλης).

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Χειμώνας, Αποστόλου, Μπαρτζιάλης, Υφαντής, Βεργής, Σερακιώτης, Τσιώλης Ν., Χατζηβασιλείου(65’ Τσιώλης Ε.), Βράκας(84’ Μακρής), Μίχος(46’ Τσιαγκάλης λ.τ.)

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Τσιτσανούδης, Γεωργίου.