Βαθμολογία

Πανηγύρισαν οι Ατρόμητοι!

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Ατρόμητοι/Θυελλα επικρατώντας του Α.Ο Ναρθακίου με σκορ 2-1. Η νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα ήρθε με πολύ άγχος στο 89' της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στην κυριολεξία να κρατηθούν όρθιες στον βούρκο του γηπέδου του Θεσσαλικού το οποίο θύμισε σε όλους που παρακολούθησαν τον αγώνα πως είναι ακατάλληλο για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας ενώ στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ναρθακίου Μακρυγιάννη ο οποίος αποχώρησε με πόνο στον ώμο από τη σύγκρουση που είχε με την περίφραξη του γηπέδου η οποία απέχει μόλις 1 μέτρο από την πλάγια γραμμή!

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και άλλοι τραυματισμοί λόγω του ακατάλληλου του γηπέδου κάτι βέβαια που θα πρέπει να απασχολήσει όσους επιτρέπουν τέτοια γήπεδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ατρόμητοι προηγήθηκαν με την εκτέλεση φάουλ του 15χρονου Σκοτεινιώτη στο 25' για να απαντήσουν λίγο μετά οι ποδοσφαιριστές του Ναρθακίου με τον Ζαγγανά να ισοφαρίζει σε 1-1 .Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 65 όταν ο Παλαμίδας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή πήγε να ξεγελάσει το διαιτητή για πέναλτι στην περιοχή.

Τελικά και ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ο Κόκκινος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Ατόσογλου και με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, δεύτερη στο πρωτάθλημα. Κακή η διαιτησία του κ. Καραγιάννη ο οποίος άφησε με παράπονα τις δύο ομάδες.